Search found 8 matches

by SF58
Tue Apr 03, 2012 10:09 am
Forum: Samsung Galaxy S II I9100
Topic: It works, but then it doesn't
Replies: 31
Views: 7960

Re: It works, but then it doesn't

Currently I don't have this problem, perhaps it disapeared after updating rSAP last week via Google Play. If it comes back I will post it here.
by SF58
Fri Mar 30, 2012 3:07 pm
Forum: Samsung Galaxy S II I9100
Topic: It works, but then it doesn't
Replies: 31
Views: 7960

Re: It works, but then it doesn't

Okay, thanks.
by SF58
Fri Mar 30, 2012 12:07 pm
Forum: Samsung Galaxy S II I9100
Topic: It works, but then it doesn't
Replies: 31
Views: 7960

Re: It works, but then it doesn't

Yes, correct. If I leave the car the phone will be disconnected. When I start the car few minutes later again, rSAP tries to reconnect the phone automatically but it fails. If I try to connect the phone manually by using the car menue it works again. Leaving the car and restarting the car some hours...
by SF58
Wed Mar 28, 2012 6:17 pm
Forum: Samsung Galaxy S II I9100
Topic: It works, but then it doesn't
Replies: 31
Views: 7960

Re: It works, but then it doesn't

In principle the SII works with Cyanogen. The automatic pairing after the initial pairing works and the phonebook will be paired, too. When I leave my car the pairing will be interupted correctly. But when I start again after a short period of time, the phone will not be found and paired again and I...
by SF58
Thu Jan 26, 2012 9:46 am
Forum: Samsung Galaxy S II I9100
Topic: It works, but then it doesn't
Replies: 31
Views: 7960

Re: It works, but then it doesn't

With the latest version of Cyanogen it works during the last days. Thank you for your support.
by SF58
Thu Jan 19, 2012 3:33 pm
Forum: Samsung Galaxy S II I9100
Topic: It works, but then it doesn't
Replies: 31
Views: 7960

Re: It works, but then it doesn't

Thank you, yesterday the page was blocked; therfore I couldn't find it.
by SF58
Wed Jan 18, 2012 7:31 pm
Forum: Samsung Galaxy S II I9100
Topic: It works, but then it doesn't
Replies: 31
Views: 7960

Re: It works, but then it doesn't

Unfortunately my build that i found on Monday doesn't seem to be the latest. Could you help me to find the latest build? Thx.
by SF58
Wed Jan 18, 2012 1:03 pm
Forum: Samsung Galaxy S II I9100
Topic: It works, but then it doesn't
Replies: 31
Views: 7960

Re: It works, but then it doesn't

Hi admin, I have the same problems with my S II I9100 with CyanogenMod-7.1.0 and your rSAP-App to pair with an Audi with Bluetooth telephone MMI 3G. Cyanogen (Android version 2.3.7, build number GWK74) and rSAP were installed this week so I guess it's the current build. No problems to install your r...

Go to advanced search