no data connection after using rsap

Discussions about running the rSAP app on the HTC HD2 (ex Windows Mobile)
Post Reply
mitch1101
Posts: 2
Joined: Fri Jul 29, 2011 1:51 pm

no data connection after using rsap

Post by mitch1101 » Fri Jul 29, 2011 2:00 pm

Hi,

i have the following issue:
After using rsap, which works great, it is not possible to use the data connection any more.
it does not help to disable the data connection and also a reboot of the telephone does not solve the issue.
Is there any problem known with the combination data / rsap?

I tried different android versions: 2.3.2 and also 2.3.4
The first one was MDJ's Cyanogen 7 and the second one is Typhoon Cyanogen 7.

In the end i installed the firmware again, but it only worked till the next usage of rsap.
I had a look into several other forums and first i thought that there is an issue with wlan / data, because there were some entries that after a WLAN connection the phone still tries to use the WLAN conneciton even if its not active any more.
In the end this cannot be the problem, because the last thing i did before the data connection is impossible the phone was connected via rsap.

Any idea or solution would be great.

Many thanks.

admin
Site Admin
Posts: 4116
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: no data connection after using rsap

Post by admin » Sat Jul 30, 2011 9:11 am

Can you please create an aLogcat log of the "Radio" buffer and send it to me by e-mail (admid at ...). Do the problems start after installation of the rSAP system files?

mitch1101
Posts: 2
Joined: Fri Jul 29, 2011 1:51 pm

Re: no data connection after using rsap

Post by mitch1101 » Wed Aug 24, 2011 11:57 am

Hi,

i created this log but did not save it unfortunately.
There was an entry: no such device.
That was why i had a look into /sys/devices/virtual/net
There was no folder /rmnet0,1 or 2
From my point of view something removed these devices.
Even a factory reset did not bring the interfaces back.
The only solution was to install the ROM again.
I have no idea if rsap removed the devices by installing the system files.

RoadXY
Posts: 34
Joined: Wed Jun 08, 2011 8:49 am

Re: no data connection after using rsap

Post by RoadXY » Thu Sep 01, 2011 2:58 pm

Also using Typhoon CM7 without any issues...

Post Reply

Return to “HTC HD2”