It is currently Thu Dec 14, 2017 7:57 am

rSAP for Android Forum

Support forum for Android rSAP App

Three (UK) - No signal

Discussions about rSAP and general Bluetooth compatibility of the Volkswagen/Skoda Premium
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 29, 2015 1:19 pm

Re: Three (UK) - No signal

Post by drwwalter » Tue Sep 29, 2015 1:21 pm

Hi, I have a Samsung Galaxy S6 and the same problem. I phoned Three support on multiple occasions - they only tell me that they are not restricting rSAP and that they are not responsible with regards to the phone interacting with other devices by bluetooth. I f anybody has found a solution - please post.

 
Posts: 1
Joined: Sat Oct 17, 2015 5:00 pm

Re: Three (UK) - No signal

Post by widescreen111 » Sat Oct 17, 2015 5:16 pm

Hi there,
Just to add on this thread, I had also "no network" problem on my Phaeton 2009MY with RNS 810 radio and UHV Premium.
And the phones are galaxy s4 and galaxy s6 edge with Three (SE) operator in Sweden.
The car and the phone will nicely connect to each other over the BT, call lists and contacts transferring over, but no network.

Then, I switched over to Comviq (another operator) and new sim card, but my hopes were not that high, as I could never imagine that it would be operator specific problems.

But, now after the initial connection and pairing, my galaxy s6 with Comviq sim card is working flawlessly and with full strength on the network signal and of course there is no limits for my happiness...!

So I can only conclude that the Three was not working with UHV Premium either here in Sweden !

BR
Wide

Previous

Return to VW/Skoda Premium

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest