Page 4 of 5

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Sun Feb 28, 2016 11:53 pm
by madnut
It works! :D
Everything is OK now, I've set 0x0 value for ftm_mode and it solved issue with SIM cards. (Could you add "disable ftm_mode" feature to installer app?)

Also, I was able to test rSAP in the car and.. it works! Premium mode with dual sim phone - what can be better! First sim is deactivated by rSAP, second is still active and I can switch internet to it as well as I can use WI-FI from the car's sim1. Magic!)

Now need to buy full version of the app. Thanks for you help!

Small update: well, it works even without Reconnect plugin, so don't need to install it.

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Sun Mar 06, 2016 1:26 am
by eagleCS
Working on Moto X (2013)!! Finally!

Works with QPST method.

What is "select ef.ecc (gsm)" message?

Tested on Mercedes rsap V4 module: also imports entire phonebook!

THANKS!!

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Sun Mar 06, 2016 12:35 pm
by admin
Communication with SIM card is a very complex thing. My app makes some very basic checks which I hope would work with every card. Well... they don't :oops:

The final check is still if it works with the car.

Did it not work to allow rSAP with the installer app?

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Sun Mar 06, 2016 1:15 pm
by eagleCS
With only rsap installer app don't work..

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Sun Mar 13, 2016 7:28 pm
by sindibade78
Hello,

It's still not working for my Oppo neo 7 after updating to 2.5.9 while using the recovery or normal installation mode.

Please see the snapshot in attachement.

Waiting a solution and hope to be work on My PREMIUM BT Module!!

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Mon Mar 14, 2016 6:53 pm
by admin
This looks like the "test mode" is gone again after a reboot? I have the same problem with the OnePlus 2 and no idea so far how to make the test mode "stick" or alternatively how clear baseband internal caches, so the test mode is recognized without a reboot.

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Mon Apr 25, 2016 5:19 pm
by noogi
Hello again!
New phone - Motorola Moto E 2gen XT1524 (LTE) CM12.
Allow RSAP acces finished with timeout.

So installator way not working?

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Mon Apr 25, 2016 7:14 pm
by admin
I guess so. But you may create a log with the the CatLog app while trying to allow access, maybe it's something else. So far all 3 Motorola Moto Gs worked with the installer app, so it's a bit strange. Maybe it works with the stock ROM?

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Mon Apr 25, 2016 7:58 pm
by noogi
I'm trying to reverse to stock firmware, but no success so far :/

Edit.
I'm on stock firmware 6.0 now, will inform on progress.

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

PostPosted: Mon Apr 25, 2016 9:05 pm
by noogi
I was unable to run QPST - still exclamation mark i Windows devices manager after set phone to USB diag mode, will try that way later if no success with logcat info's, which I'm sending to You Martin via mail.
Please confirm if received.

Regards