It is currently Sat Nov 25, 2017 3:52 am

rSAP for Android Forum

Support forum for Android rSAP App

Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Discussions about rSAP installation
 
Posts: 16
Joined: Thu Oct 01, 2015 5:20 pm

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by madnut » Sun Feb 28, 2016 11:53 pm

It works! :D
Everything is OK now, I've set 0x0 value for ftm_mode and it solved issue with SIM cards. (Could you add "disable ftm_mode" feature to installer app?)

Also, I was able to test rSAP in the car and.. it works! Premium mode with dual sim phone - what can be better! First sim is deactivated by rSAP, second is still active and I can switch internet to it as well as I can use WI-FI from the car's sim1. Magic!)

Now need to buy full version of the app. Thanks for you help!

Small update: well, it works even without Reconnect plugin, so don't need to install it.

 
Posts: 61
Joined: Tue Jan 01, 2013 3:41 am

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by eagleCS » Sun Mar 06, 2016 1:26 am

Working on Moto X (2013)!! Finally!

Works with QPST method.

What is "select ef.ecc (gsm)" message?

Tested on Mercedes rsap V4 module: also imports entire phonebook!

THANKS!!
Attachments
RSAPmotoX2013.png
RSAPmotoX2013.png (94.29 KiB) Viewed 22122 times

 
Posts: 4039
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by admin » Sun Mar 06, 2016 12:35 pm

Communication with SIM card is a very complex thing. My app makes some very basic checks which I hope would work with every card. Well... they don't :oops:

The final check is still if it works with the car.

Did it not work to allow rSAP with the installer app?

 
Posts: 61
Joined: Tue Jan 01, 2013 3:41 am

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by eagleCS » Sun Mar 06, 2016 1:15 pm

With only rsap installer app don't work..

 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 22, 2016 1:41 am

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by sindibade78 » Sun Mar 13, 2016 7:28 pm

Hello,

It's still not working for my Oppo neo 7 after updating to 2.5.9 while using the recovery or normal installation mode.

Please see the snapshot in attachement.

Waiting a solution and hope to be work on My PREMIUM BT Module!!
Attachments
OPPO3.png
OPPO3.png (11.96 KiB) Viewed 22028 times
OPPO2.png
OPPO2.png (46.81 KiB) Viewed 22028 times
OPPO1.png
OPPO1.png (58.98 KiB) Viewed 22028 times

 
Posts: 4039
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by admin » Mon Mar 14, 2016 6:53 pm

This looks like the "test mode" is gone again after a reboot? I have the same problem with the OnePlus 2 and no idea so far how to make the test mode "stick" or alternatively how clear baseband internal caches, so the test mode is recognized without a reboot.

 
Posts: 35
Joined: Fri Nov 15, 2013 1:57 pm

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by noogi » Mon Apr 25, 2016 5:19 pm

Hello again!
New phone - Motorola Moto E 2gen XT1524 (LTE) CM12.
Allow RSAP acces finished with timeout.

So installator way not working?

 
Posts: 4039
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by admin » Mon Apr 25, 2016 7:14 pm

I guess so. But you may create a log with the the CatLog app while trying to allow access, maybe it's something else. So far all 3 Motorola Moto Gs worked with the installer app, so it's a bit strange. Maybe it works with the stock ROM?

 
Posts: 35
Joined: Fri Nov 15, 2013 1:57 pm

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by noogi » Mon Apr 25, 2016 7:58 pm

I'm trying to reverse to stock firmware, but no success so far :/

Edit.
I'm on stock firmware 6.0 now, will inform on progress.

 
Posts: 35
Joined: Fri Nov 15, 2013 1:57 pm

Re: Fix for QMI_ERR_ACCESS_DENIED

Post by noogi » Mon Apr 25, 2016 9:05 pm

I was unable to run QPST - still exclamation mark i Windows devices manager after set phone to USB diag mode, will try that way later if no success with logcat info's, which I'm sending to You Martin via mail.
Please confirm if received.

Regards

PreviousNext

Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest