It is currently Wed Dec 12, 2018 11:14 pm

rSAP for Android Forum

Support forum for Android rSAP App

rSAP on Galaxy Nexus

Discussions about rSAP installation
 
Posts: 10
Joined: Thu Jan 26, 2012 10:34 am

rSAP on Galaxy Nexus

Post by Peet » Thu Jan 26, 2012 10:53 am

Hi,

I've installed the rSAP V1.2 app from the Adroid store on my Galaxy Nexus after setting it in Super user - mode (Root).
Now I got a message under SIM State saying System library file not found. Where can I find this file and how can I install it? Thank you in advance for your help.

Peet

 
Posts: 4090
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: rSAP on Galaxy Nexus

Post by admin » Thu Jan 26, 2012 11:06 am

Simply download the rSAP installer app from Android Market and hit the "install" button.

 
Posts: 10
Joined: Thu Jan 26, 2012 10:34 am

Re: rSAP on Galaxy Nexus

Post by Peet » Thu Jan 26, 2012 10:06 pm

that was simple indeed... problem solved. thanks!

 
Posts: 10
Joined: Thu Jan 26, 2012 10:34 am

Re: rSAP on Galaxy Nexus

Post by Peet » Fri Jan 27, 2012 10:20 am

rSAP works, could create user profile in my carkit (RN510 VW), but now I have no network anymore...restarted phone, disbled rSAP, uninstalled system files, but still no network...So I cannot use the phone at all at the moment. I am on T-Mobile. There is nothing wrong with the network by te way - checked that. Do you have any tips?

regards, Peet

 
Posts: 4090
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: rSAP on Galaxy Nexus

Post by admin » Sat Jan 28, 2012 12:26 am

Can you check which files you have in /system/vendor/lib: there should be a libsec-ril.so.

If you only have a libsec-ril.orig.so with a size of 500 kBytes, rename that to libsec-ril.so. You have to remount system partition either by using a remount app or with "Root Explorer" before renaming.

 
Posts: 10
Joined: Thu Jan 26, 2012 10:34 am

Re: rSAP on Galaxy Nexus

Post by Peet » Sat Jan 28, 2012 1:37 pm

Thanks for your reply. After a few times on and off switching, the phone found the network again on his own. All works fine now - thanks for your help, much appreciated. Have a nice weekend.

Peet


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests