It is currently Thu Oct 18, 2018 11:29 pm

rSAP for Android Forum

Support forum for Android rSAP App

Issues with VW RNS 500 since version 2.4

Discussions about running the rSAP app on the Samsung Galaxy S II
 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 21, 2013 9:19 am

Issues with VW RNS 500 since version 2.4

Post by RobertR » Mon Oct 21, 2013 9:30 am

Hi - I had installed the rSAP app on my Galaxy S2 and it worked with my approx. 5 year old VW Premium for more than a year.

After the automatic update to version 2.4 I lost connectivity - I had disabled the notifications for rSAP, and found that re-enabling the notifications did re-enable the connectivity.

This past weekend the app got updated to version 2.4.1 and now connectivity is lost again. The notifications are enabled, but the car does no longer recognize the phone.

Is there a way for me to download version 2.3.x somewhere - I would just disable automatic updates in the future.

Thank you very much in advance.

 
Posts: 26
Joined: Mon Aug 08, 2011 6:44 pm

Re: Issues with VW RNS 500 since version 2.4

Post by ttxerra » Mon Oct 21, 2013 4:23 pm

I would like it too, I have problems too ( viewtopic.php?f=32&t=1096 ) since last update.
RSAP working OK. VW Passat Variant.
PDA: Samsung Galaxy S II

 
Posts: 4085
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Issues with VW RNS 500 since version 2.4

Post by admin » Wed Oct 23, 2013 7:24 am

Are the problems still happening with 2.4.1?

 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 21, 2013 9:19 am

Re: Issues with VW RNS 500 since version 2.4

Post by RobertR » Wed Oct 23, 2013 7:22 pm

Not sure if your comment relates to ttxerra's post or to my original post - as I posted above, the problems *started* with version 2.4.1. Any link to an earlier version would be highly appreciated.

 
Posts: 4085
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Issues with VW RNS 500 since version 2.4

Post by admin » Thu Oct 24, 2013 4:33 pm

Sorry, was a bit confused... Did you also update the system files with the 2.4.1 installer app? Are you using the Samsung stock ROM?

 
Posts: 3
Joined: Mon Oct 21, 2013 9:19 am

Re: Issues with VW RNS 500 since version 2.4

Post by RobertR » Thu Oct 24, 2013 7:44 pm

Hi - I did not update the installer files, just the app was updated automatically via the Google Play Store. Not sure which installer files I used, must be about a year ago when I first installed your rSAP app.

My Galaxy S2 is on Android 4.1.2, it uses stock ROM I9100XXMS2. Latest official update as of today.

FYI after downgrading to version 2.3.3 my phone works again in the car, no other changes done.

Thanks for your support.


Return to Samsung Galaxy S II I9100

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest