It is currently Fri Nov 16, 2018 2:09 pm

rSAP for Android Forum

Support forum for Android rSAP App

Does't work

Discussions about running the rSAP app on the Samsung Galaxy S II
 
Posts: 6
Joined: Wed Sep 21, 2011 7:58 pm

Does't work

Post by lordlucan » Wed Sep 21, 2011 8:04 pm

Hi, just tried to connect the I9100 with my FSE Prem (VW Golf V). There is a connection but i can't ring somebody or see the phone on the boardcomputer display.
My phone says that i've no htc device and a file is missing.

Thx's :)

 
Posts: 4089
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Does't work

Post by admin » Wed Sep 21, 2011 9:54 pm

Looks like you did not run the installation app. Check http://www.android-rsap.com/installation.html.

Please note that you should install the app only on AOSP custom ROMs, like CyanogenMod, not on Samsung based ROMs! Samsung ROMs already have rSAP support.

 
Posts: 6
Joined: Wed Sep 21, 2011 7:58 pm

Re: Does't work

Post by lordlucan » Thu Sep 22, 2011 4:07 pm

I've installed the final galnet rom. Try to turn on rsap the device says: no /lib/system/libhtv_ril.so found. Is this a HTC phone?

RSPA is installed in the recovery.

thx :)

 
Posts: 6
Joined: Wed Sep 21, 2011 7:58 pm

Re: Does't work

Post by lordlucan » Thu Sep 29, 2011 8:51 pm

app is installed too

 
Posts: 4089
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Does't work

Post by admin » Thu Sep 29, 2011 9:50 pm

On Samsung phones you always install the rSAP system files with the installer app, because Samsung has no S-ON write protection. If you install the HTC zip file in recovery nothing happens.


Return to Samsung Galaxy S II I9100

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests