Installation problems

Discussions about running the rSAP app on the Samsung Galaxy S II
admin
Site Admin
Posts: 4138
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Installation problems

Post by admin » Thu Jun 07, 2012 2:25 pm

It's not easy with you ;)

What happens if you run the trial app?
- "Root" error? Then you have the wrong version. Get V2.1 from Google Store.
- If you are able to start it, what is shown on the screen? Does the car find the phone? Can you finish pairing? Can you make phone calls?

blackray
Posts: 21
Joined: Wed May 30, 2012 5:41 pm

Re: Installation problems

Post by blackray » Fri Jun 08, 2012 1:05 pm

When i run the app i get a message telling me the phone must be rooted to run this app, and it is v2.1 which i have from google play. Sorry i'm such a difficult case lol

admin
Site Admin
Posts: 4138
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Installation problems

Post by admin » Fri Jun 08, 2012 5:02 pm

You mean the startup message? I should change that some day... All other phones except the SGS2 must be rooted...

But then you should get to the main screen and everything should work fine. Can you connect to your car?

blackray
Posts: 21
Joined: Wed May 30, 2012 5:41 pm

Re: Installation problems

Post by blackray » Sat Jun 09, 2012 2:43 pm

Yes the phone will connect to the car in none rSap mode i.e. normal handsfree. But it will not connect in rSap

admin
Site Admin
Posts: 4138
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Installation problems

Post by admin » Sat Jun 09, 2012 3:02 pm

Did you remove the phone (user) from car and the car from phone (in Bluetooth settings), then start the trial app and then try to find the phone from the car?

blackray
Posts: 21
Joined: Wed May 30, 2012 5:41 pm

Re: Installation problems

Post by blackray » Mon Jun 11, 2012 10:39 am

I am unable to start the app on the phone as i get the 'this phone must be rooted to use this app' message

admin
Site Admin
Posts: 4138
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Installation problems

Post by admin » Mon Jun 11, 2012 10:44 am

You still must be starting the wrong app... Don't start the installer app, but the trial version: https://play.google.com/store/apps/deta ... etoothRSAP

blackray
Posts: 21
Joined: Wed May 30, 2012 5:41 pm

Re: Installation problems

Post by blackray » Sun Jun 17, 2012 12:26 pm

my car is in the workshop for service, i am unable to try the new suggestions until i get it back from the dealer hopefully on monday or tuesday

blackray
Posts: 21
Joined: Wed May 30, 2012 5:41 pm

Re: Installation problems

Post by blackray » Wed Jun 20, 2012 10:43 am

Completely wierd..... the rsap did not work when the car went in to the garage, they have not worked on the bluetooth system at all and now when the car comes back the rsap connects!!!! I do not understand but i am very happy :-)

Thank you so very much for your patience with me, we have the full app now on our phones and all is well

Post Reply

Return to “Samsung Galaxy S II I9100”