No more RSAP on 4.2.2

Discussions about running the rSAP app on the Samsung/Google Galaxy Nexus
Post Reply
ama13
Posts: 3
Joined: Tue Jun 18, 2013 12:42 am

No more RSAP on 4.2.2

Post by ama13 » Tue Jun 18, 2013 12:48 am

Hi, I used to have a rsap link between my GN 4.2.2 (Modaco) and my rns510 in volkswagen car, equiped with a Premium II module OEM.
Now I can only connect my phone in HFP mode (not rsap) and I can't find the origin of the problem. I tried many times to pair again, even with a modified bluetooth.so but still the same : only HFP:(
Any idea please ?

admin
Site Admin
Posts: 4128
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: No more RSAP on 4.2.2

Post by admin » Tue Jun 18, 2013 1:17 pm

Did you try a simple reboot of the phone? Or switch off/on Bluetooth?

ama13
Posts: 3
Joined: Tue Jun 18, 2013 12:42 am

Re: No more RSAP on 4.2.2

Post by ama13 » Tue Jun 18, 2013 7:19 pm

Yes many reboots (also re-flashed the same rom, wiped cache & dalvik cache, tried without airplane mode since last boot, tried re-pairing) without success: it shows me as connected in the main menu of the instrument cluster as HFP. If I go into menu parameters for bluetooth (of my VW Bluetooth KIT 3C8035730C) then when I select wether "Premium" (rsap) or "HFP" (normal) it shows me already on the RSAP option (but it's not), and if select this option I can see it does try but ends by remaining in HFP on the main screen. :(
I don't know how to try to find the origin of the problem. I can't find the logs. Maybe it could be a hardware problem (type bad wiring/connection with the kit) ?

Thank you for your support

ps: I activate/deactivate my bluetooth only when I come in/out of my car

admin
Site Admin
Posts: 4128
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: No more RSAP on 4.2.2

Post by admin » Wed Jun 19, 2013 7:18 am

I don't think it's a hardware problem if the Handsfree profile works.

The .rsap log file folder is not shown by all file managers. Try OI or the free version of Root Explorer.

ama13
Posts: 3
Joined: Tue Jun 18, 2013 12:42 am

Re: No more RSAP on 4.2.2

Post by ama13 » Wed Jun 19, 2013 10:27 am

oops problem solved, Rsap mode works fine again.
Sorry I'm confused :oops: (I think it was a config matter on my phone. Shame on me lol)

Thank you again


ps: if you have a solution for the Dun plugin with 4.2.2 I'm interested

Post Reply

Return to “Samsung/Google Galaxy Nexus”