It is currently Mon Oct 15, 2018 1:14 pm

rSAP for Android Forum

Support forum for Android rSAP App

don't work app

Discussions about running the rSAP app on the Samsung Galaxy S III
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 31, 2013 11:59 pm

don't work app

Post by haicon » Fri Nov 01, 2013 12:20 am

Hello.

I bay and install "Bluetooth SIM Access Profile" then i install "Bluetooth SIM Access Install" and Bluetooth Phonebook.

When run rsap, sim state show me message "sap system files not installed property. Please read..."
I run rsap instalation app v2.4.2. On screen show two option : "Install/update system files" (this option is enable) and "unistall system files" (this option disable). When i click "Install/update system files", app show error "Installation failed. sync mount -o rw, remount -t ext4 / dev/block/mmcbl0p9 /system failed null". What do I need to make an application that would work?

 
Posts: 4085
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: don't work app

Post by admin » Fri Nov 01, 2013 1:50 pm

Your phone must be "rooted".

 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 31, 2013 11:59 pm

Re: don't work app

Post by haicon » Mon Nov 11, 2013 11:47 am

Thank you. I got it to install. But not everything works. I can receive calls, but not a list of contacts and incoming call. rSAP -> Bluetooth State=Not connected.
I check on the VolksWagen Passat B6 and RNS-510.

 
Posts: 4085
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: don't work app

Post by admin » Mon Nov 11, 2013 1:55 pm

The state is always "not connected"? Are you sure you have the "Premium" phone option?

Phonebook transfer is a different story... Check if my phonebook app (trial version) fixes this.

 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 31, 2013 11:59 pm

Re: don't work app

Post by haicon » Mon Nov 11, 2013 3:46 pm

Where do I need to see to know the Phone option? I bought the maintenance of the car.
I bought Bluetooth Phonebook in play maket.

 
Posts: 4085
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: don't work app

Post by admin » Mon Nov 11, 2013 8:56 pm

If my app does not show "connected" you probably don't have a "Premium" phone. To make sure ask a VW service, it's not easy to tell.


Return to Samsung Galaxy S III I9300

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest