Android 4.1.1 Jelly Bean

Discussions about running the rSAP app on the Samsung Galaxy S III
legi
Posts: 14
Joined: Wed Jun 20, 2012 9:04 am

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by legi » Mon Oct 22, 2012 10:02 am

Hi all
As JB is spread through Europe, any news about your App? :?
rgds
peter
Audi A7 Model 2014
Samsung Galaxy S2, S3 and S4

admin
Site Admin
Posts: 4132
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by admin » Mon Oct 22, 2012 2:22 pm

I have a solution and quickly checked it on an older leaked JB version. I guess I can update the installer app in the next days.

legi
Posts: 14
Joined: Wed Jun 20, 2012 9:04 am

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by legi » Mon Oct 22, 2012 3:22 pm

admin wrote:I have a solution and quickly checked it on an older leaked JB version. I guess I can update the installer app in the next days.
Sounds great, thanks for your effort. 8-)

cheers
peter
Audi A7 Model 2014
Samsung Galaxy S2, S3 and S4

admin
Site Admin
Posts: 4132
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by admin » Wed Oct 24, 2012 7:35 am

I was too optimistic... Need more time to check how to disable the "new" Samsung rSAP.

admin
Site Admin
Posts: 4132
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by admin » Thu Oct 25, 2012 9:40 pm

Please use 2.1.4 for the installer app and the rSAP app. This should work with Jelly Bean.

ajdh
Posts: 1
Joined: Wed Sep 12, 2012 12:46 pm

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by ajdh » Fri Oct 26, 2012 4:56 pm

I've just installed JB XDLJ4 and everything worked on my 3year old Audi A4. This without rSAP being installed on my phone. I believe this is the UK rom and I'm based in the UK.

legi
Posts: 14
Joined: Wed Jun 20, 2012 9:04 am

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by legi » Sat Oct 27, 2012 12:53 pm

In my A7 the 2.1.4 did'nt worked. I now Flash the uk build and will try again. If this is'nt working I send the log to the admin.
rgds from snowy Switzerland.
Audi A7 Model 2014
Samsung Galaxy S2, S3 and S4

craigyb
Posts: 25
Joined: Sat Jun 09, 2012 9:22 pm

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by craigyb » Wed Oct 31, 2012 3:54 pm

I'm confused, you say you needed rSAP application with an A7 and Galaxy SIII

Why is that? I have a Galaxy SIII and Audi A7 with MMI touch (phone prep high) and the factory samsung rSAP works perfectly.

Are you using an SIII or another phone with JB 4.1.1

legi
Posts: 14
Joined: Wed Jun 20, 2012 9:04 am

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by legi » Thu Nov 01, 2012 5:07 pm

legi wrote:In my A7 the 2.1.4 did'nt worked. I now Flash the uk build and will try again. If this is'nt working I send the log to the admin.
rgds from snowy Switzerland.
Hi all, the new Version 2.1.4 is now working perfectly. I removed the coupled 9300, restarted the Handy and installed rsAP new. New BT Connection and then it worked. Thank you for this App.

@craigyb Still no Chance with the original Solution from Samsung I dont no if you use the handsfree. I use the goole earth and this works only with this app. I have SIII with 4.1.1 UK build.
cheers
Peter :)
Audi A7 Model 2014
Samsung Galaxy S2, S3 and S4

craigyb
Posts: 25
Joined: Sat Jun 09, 2012 9:22 pm

Re: Android 4.1.1 Jelly Bean

Post by craigyb » Wed Nov 07, 2012 12:15 am

I use a stock JB build JL4 (UK) 4.1.1 and an Audi A7 and online services, so yes I use all the A7 online facilites including the MIFI.

I am in the UK as well and work as a sub contractor for Audi, I chose the Galaxy range specifically for the rSAP functionality and have used the S, SII and S3 in the A7.

So I don't userstand your need for the rSAP application, the SIII has rSAP built in that works in the A7.

Post Reply

Return to “Samsung Galaxy S III I9300”