Xperia SP C5303

Discussions about running the rSAP app on Sony Xperia phones
admin
Site Admin
Posts:4139
Joined:Wed Mar 23, 2011 4:12 pm
Re: Xperia SP C5303

Post by admin » Wed Apr 16, 2014 7:32 pm


Juppep
Posts:2
Joined:Mon Jun 02, 2014 9:42 pm

Re: Xperia SP C5303

Post by Juppep » Mon Jun 02, 2014 11:17 pm

I got the success story today with my Xperia SP.

Equipment details are:
C5303 Xperia SP - 12.1.A.201 4.3 Stock ROM
VW premium BT 3C8035730D
RSAP Trial and installer from Play store.

1st test I did not get any RSAP function.
Several test after that I get new hope.
Trial-app sim icon was coming present and it started some RSAP negotiation.
But Car never asked PIN for the SIM and just after couple of second BT was always fallbacked to HFP mode.

Today I try to test this again.
Currently "Settings" -> "Xperia" -> "Throw-settings" -> "Choose automatic..." is disabled.
I made reinstall with RSAP-installer app (uninstall, reboot, install, reboot).
Activate "Wake Lock" option from Trial-app and I was very happy when suddenly Car was asking PIN with working RSAP-session. RSAP-session was working correctly until the Trial timeout happens.
I was able to switch between HFP and RSAP modes from car menu and everything seems to work correctly.

I think that you just got one more happy app customer.

admin
Site Admin
Posts:4139
Joined:Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Xperia SP C5303

Post by admin » Wed Jun 04, 2014 11:08 am

Now I'm confused :shock:
I thought my app does not work on the SP. Can you please mail me (admin at ...) a "main" log as a "proof"?

Juppep
Posts:2
Joined:Mon Jun 02, 2014 9:42 pm

Re: Xperia SP C5303

Post by Juppep » Wed Jun 04, 2014 2:59 pm

You got mail. Hopely logs provide all needed information to you.
I already move to your happy customer with full-version and this seems to work nice.

Thank you for your good work with Android RSAP app.
If you need some further testing or logs, please send a mail.

admin
Site Admin
Posts:4139
Joined:Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Xperia SP C5303

Post by admin » Wed Jun 04, 2014 8:09 pm

Many thanks for the Logs. Yes, it looks good, strange that it didn't work for other users :roll:
Maybe it is an issue with the SIM card.

logarex
Posts:4
Joined:Thu Jan 30, 2014 4:39 pm
Location:Hungary

Re: Xperia SP C5303

Post by logarex » Mon Apr 18, 2016 10:37 pm

I waited about two years and working rSAP on the Xperia SP C5303! :D

Guide:

http://rsap-xperia-sp.blog.hu/

Post Reply

Return to “Sony Xperia”