Xperia Z3 5.1.1 problem

Discussions about running the rSAP app on Sony Xperia phones
Post Reply
piotrekp
Posts:1
Joined:Tue Aug 11, 2015 12:06 pm
Xperia Z3 5.1.1 problem

Post by piotrekp » Tue Aug 11, 2015 12:15 pm

Hello guys,

I've installed VW Premium Bluetooth module (5N0035730A) with RSAP support, and I've trying to connect my Xperia Z3 without luck. I've successfully rooted my phone (Android 5.1.1) and I've done those steps:

1. Installed https://play.google.com/store/apps/deta ... sapinstall
2. Run instalation, general way
3. Installed https://play.google.com/store/apps/deta ... etoothRSAP


When I'm trying to connect to my car, It asks me for PIN (eg. 000011112222333), it proceeds futher and then "Can't connect to device" / "Bluetooth conenction not possible" / "Device not compatible".

Under Bluetooth SIM Access (Trial) app, when I'm trying to do"check access to SIM" I'm getting exception: "Attemt to invoke Virtual method 'void com.android_rsap.BluetoothRSAP.d.G()' on null object reference."

Sometimes there is error about StatusConnection not OK.

What am I doing wrong? :-)

admin
Site Admin
Posts:4139
Joined:Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Xperia Z3 5.1.1 problem

Post by admin » Tue Aug 11, 2015 10:05 pm

Strange. I'm currently using a Z3 without any problems. Maybe the following helps: stop the rSAP app in Android settings, be sure Bluetooth is switched on and then restart the rSAP app. The app tries to determine the Bluetooth environment at the first start, which may give wrong results when Bluetooth is switched off.

If this doesn't help, please mail a "main" log to admin at ...

Post Reply

Return to “Sony Xperia”