It is currently Fri Aug 18, 2017 8:51 am

rSAP for Android Forum

Support forum for Android rSAP App

Moto G4 will not connect to VW Premium

Discussions about running the rSAP app on the Motorola Moto G
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 03, 2016 12:59 pm

Moto G4 will not connect to VW Premium

Post by christian356 » Mon Oct 03, 2016 1:26 pm

Hello there,

I have got a Moto G4 (2016) and a VW Golf with the phone option Premium (rSAP only).

I rooted my phone with this instruction (http://www.android-rsap.com/installatio ... pport.html) and a few tricks, as the Moto G4 needed some adjustments at the driver installation. After that and with Factory Test Mode I was able to put the sap_security_restrictions-file into the right directory.

After that I used your rSAP Installations App V3.0 from the Playstore and I finally got this:

Screenshot_20161003-130322.png
Screenshot_20161003-130322.png (146.38 KiB) Viewed 652 times


Everything ok, I thought.

But sadly, there is still a problem. When I try to connect the phone with the car, the car-display tells me for several minutes, that it is trying to connect to the phone.
The rSAP-App on the other side tells me, it is connected to the car. But unfortunately I can't use the phone.

I have a log-file where you can see the behaviour, which I will send you at your email-adress.

Many thanks for any help!

 
Posts: 4018
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:12 pm

Re: Moto G4 will not connect to VW Premium

Post by admin » Tue Oct 04, 2016 7:25 am

So far I did not receive your log. Did you send it to admin at ...?


Return to Motorola Moto G

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest